Сумська письменниця Марина Реух розповіла про свій новий роман

0

«Ідеальна жінка» — роман про життя, кохання та жіночу долю презентувала сумська письменниця Марина Реух. Творчий вечір із нагоди її нової книжки 9 вересня відбувся в сумській муніципальній галереї.

Про це повідомляє suspilne.media.

Роман письменниця Марина Реух написала протягом року. Відсилала на конкурс «Коронація слова», потім вирішила надрукувати. Твір, каже, про подорож українки до Канади за неочікуваним спадком. А також про життя, людство та ідеальну жінку. Образ головної героїні частково взяла із власної знайомої, каже письменниця.

«В одну зі своїх подорожей я познайомилась із дуже цікавою жінкою, киянкою. Вона юрист, до речі, моя героїня – теж юрист. Тип є, а долю я для неї придумала. Є філософське питання, пов’язане із майбутнім людства, є питання про людське щастя, кохання, ставлення один до одного, родинні традиції», — розповіла письменниця.

Сумська письменниця Марина Реух розповіла про свій новий роман

Книжка мала називатись «Річне меню ділової жінки». На обкладинці ж видання зображена картина сумського художника Ігоря Швачунова – «Стражі». Через це, каже жінка, з’явилась ідея змінити назву.

» Зображена там половецька жінка, оця кам’яна баба, страж. І мені спало на думку, що може бути ідеальнішим, ніж зображення цього оберега і ось ця назва випливла – «Ідеальна жінка», — розповіла вона.

Сумська письменниця Марина Реух розповіла про свій новий роман

Книжку видали накладом у півтисячі примірників. Прочитати її можна у бібліотеках міста.

«І чоловіки, і жінки цікавляться родзинкою, яка є або в чоловіку, або в жінці. Але тут не йде про реальність, яка є у нашому житті. Авторка, Марина Реух, бачить свої варіанти жінок та чоловіків, але вона наголошує – жінка буде ідеальною, коли й чоловік буде ідеальним: розумним, турботливим, щедрим», — сказав директор сумського музею «Дзвони пам’яті» Анатолій Близнюк.

Сумська письменниця Марина Реух розповіла про свій новий роман

«Ідеальна жінка» – сьомий роман письменниці. Починаючи з 2014-го, Марина Реух презентує книжки щорічно. Літераторка розповідає, що видала твори у стилі фентезі, любовного, соціального роману. Зараз працює над детективом.

Анна Скрипняк, Діана Крахматова

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я