Телетрибуна січеславських літераторів

0

Дніпропетровська обласна організація НСПУ постійно прагне поширювати спілкування з читачами. Віднедавна у програмі «Простір свободи» місцевого телеканалу D1 щосереди відбуваються виступи членів письменницької організації. Передача проходить у режимі прямого етеру, і це надає можливість промовцям оперативно реагувати на стрімкі події нашого драматичного сьогодення.

«Ми залюбки пішли на співпрацю з нашими обласними літераторами, – розповідає генеральний директор телеканалу D1 Микола Павленко. – Адже під час війни, як і в мирну днину, завдання журналістів та майстрів красного слова подібні: формувати відповідальну і духовну націю».

Як пояснив нам голова правління ДОО НСПУ Фідель Сухоніс, вже укладено графік виступів наших колег, їх тематику і черговість. А також додав: «Зрозуміло що телевізійна аудиторія непорівнянна з тими скромними накладами книжок, які сьогодні можуть видавати письменники. Тому ми сповна прагнемо використати високу трибуну телевізійного мовлення. Сподіваємося, що ці системні зустрічі в прямому етері примножать лави симпатиків творчості наших колег».

Участь у програмах уже взяли Євген Безус, Володимир Кільченський, Анатолій Шкляр.

На наступний тиждень заплановано участь у програмі Еліни Заржицької.

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я