У Гаазі проходить виставка про 100 днів війни в Україні

0

У нідерландській Гаазі, в Музеї комунікації проходить виставка “Образ війни: 100 днів війни в Україні у світлинах та карикатурах”.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі. 

Виставка зображає перші сто днів російської війни в Україні крізь об’єктив фотокореспондентів і перо карикатуристів. Представлені роботи як українських, так і іноземних митців та фотографів.

Також на виставці порушується питання свободи слова.

У Гаазі проходить виставка про 100 днів війни в Україні / Фото: Ірина Драбок

Виставка була створена пресагентством ANP, Музеєм комунікації (Beeld en Geluid Den Haag) у Гаазі та платформою карикатуристів Cartoon Movement за підтримки муніципалітету Гааги.

Також на іншому поверсі Музею комунікації можна побачити виставку “Війна в Україні: очима художників”, де представлені твори українського видавництва мальописів UA Comix, що присвячені розв’язаній росією війні в Україні.

Нагадаємо, на центральній площі Роттердама українські випускники, які з’їхалися на свято з усіх Нідерландів,  станцювали вальс.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. 

Фото: Ірина Драбок

ukrinform.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я