У Кропивницькому презентували краєзнавчу дитячу книгу «Лелека над містом»

0

У Кропивницькому, в обласній бібліотеці для юнацтва, презентували краєзнавчу дитячу книгу «Лелека над містом».

Книга спрямована на здобувачів освіти молодшого шкільного віку. Про це у фейсбуку повідомляє Кропивницька міська рада, передає Укрінформ.

«Презентація книги «Лелека над містом» Павла Чорного відбулася в обласній бібліотеці для юнацтва ім. Євгена Маланюка. Вперше місцева краєзнавча тематика представлена в подібному літературному форматі, книга спрямована на патріотичне виховання здобувачів освіти молодшого шкільного віку», — повідомляє міська рада.

Тут зауважили, що книга віршованих казок Дідуся Павлуся про Кропивницький побачила світ завдяки ініціативі управління освіти міської ради у спільній роботі зі станцією юних техніків, міським центром дитячо-юнацької творчості та видавництва ТОВ «КОД».

«Книга «Лелека над містом» Павла Чорного ілюстрована вихованцями міського дитячо-юнацького центру і містить QR-коди анімаційних фільмів, створених за мотивами казок», — додають у міській раді.

Зазначається, що основний наклад видання безкоштовно передадуть у заклади освіти Кропивницького, решту книг продадуть через книжковий аукціон, а зібрані кошти передадуть на потреби ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, на Закарпатті визначили переможців щорічного книжкового конкурсу «Книга на Миколая», їх оголосив професор з окопу Федір Шандор, який є інціатором конкурсу, а також традицінйої грудневої акції «Письменник за прилавком».

Фото: Кропивницька міськрада, Фейсбук

ukrinform.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я