У Кропивницькому з презентації книги розпочнеться ера білого єдинорога

0

Презентація нової книги сучасної української письменниці Надії Гармазій «Марго та єдиноріг, що жив у буфеті» у Кропивницькому відбудеться вже на цьому тижні.

Як писала «Гречка», видання побачило світ на початку осені завдяки порталу «Читай українською».

«19 жовтня розпочинається ера білого єдинорога, яка триватиме до кінця новорічних свят і абсолютної перемоги Добра над Невірією. Це означає, що Кропивницький офіційно починає перетворюватися на місто єдинорогів. І перші перетворення вже активно відбуваються в обласні дитячій бібліотеці імені Тараса Шевченка. Бо цього дня єдиноріг завітає саме туди», – повідомила на своїй сторінці у Facebook Надія Гармазій.

За інформацією організаторів, презентують книгу також оригінально. Зокрема, на учасників заходу очікує фантастичний квест за мотивами книги, чимало пригод і справжніх див за участю головного героя книги – єдинорога.

Довідково: творча зустріч із Надією Гармазій є частиною ініціативи Міжнародної літературної корпорації Meridian Czernowitz, згідно якої чотирнадцять українських міст створили «Літературну мережу» – неформальне об’єднання регіональних культурних інституцій та організаторів літературних подій. Координаторкою «Літературної мережі» в Кропивницькому стала Олена Горобець.

Творча зустріч із письменницею Надією Гармазій відбудеться у середу, 19 жовтня, о 14:00 в обласній бібліотеці для дітей імені Т. Шевченка.

Раніше «Гречка» писала, що голова Кіровоградської обласної організації НСПУ Надія Гармазій ініціювала та упорядкувала антологію віршів «Поезія без укриття».

gre4ka.info

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я