У Львові відкривається шоста «Книгарня-кав’ярня Старого Лева»: програма заходів

0

«Видавництво Старого Лева» анонсувало відкриття 5–6 серпня «Книгарні-кав’ярні Старого Лева» у Львові на вулиці Стрийській, 200А. Повну програму заходів опублікували у своїх соцмережах.

«Відтепер у Львові є ще одна локація з українськими книгами, смачною кавою і затишною атмосферою. Ми підготували купу приємностей для маленьких та дорослих читачів, а саме: різноманітні розваги та майстер-класи для дітей, зустрічі з улюбленими письменниками, частування та розіграш призів!» — пишуть у «Видавництві Старого Лева».

Окрім того, головна редакторка ВСЛ Мар’яна Савка та автори видавництва Ганна Яновська й Андрій Бачинський побудуть книжковими консультантами, а першим гостям запропонують знижки -20% на весь асортимент видавництва та аквагрим для найменших.

Олена Щепінь 5 серпня проведе захід за книгою Сашка Дерманського «День народження привида», а Наталія Кудряк 6 серпня — за книгою Лесі Мовчун «Космічні пухнастики вчать українську». Відбудуться «Шоу магії» від фокусника-ілюзіоніста Олександра Дуба і наукове шоу та експерименти зі струмом від Василя Ковальця.

ВСЛ відкрило першу книгарню у Львові 2015 року. Це вже шоста книгарня-кав’ярня у Львові та дев’ята в Україні. ВСЛ також має книгарні у Києві, Одесі та Дніпрі.

Про «Видавництво Старого Лева»

Воно засноване 13 грудня 2001 року Мар’яною Савкою і Юрієм Чопиком у Львові. Першою книжкою, яка побачила світ у видавництві 2002 року, стала «Малятам і батькам» відомої галицької господині Дарії Цвєк. Видавництво створює книги для дорослих і дітей: класику, нонфікшн, художню літературу, дитячу та підліткову. На сайті видавництва вказано, що його книжки перекладені у понад 40 країнах світу.

У березні «Видавництво Старого Лева» визнали найкращим дитячим видавництвом у Європі — цьогоріч українці вперше потрапили у шортліст Bologna prize best children’s publishers of the year (BOP).

У ВСЛ перевидали «Татусеву книгу» вбитого росіянами Володимира Вакуленка, усі кошти з продажу передадуть сім’ї. Також ВСЛ видасть книжку «69 спецій для серця» художника і шеф-кухаря Андрія Гудими, який загинув під Бахмутом на Донеччині.

Юлія Кузьменко

suspilne.media

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я