У Німеччині видали книжку про досягнення українських креативників

0

Німецьке видавництво Gestalten видало книжку «Ukraine Rising», яка демонструє досягнення 70 українських креативників у галузях графічного дизайну, архітектури, живопису, фотографії, музики, моди та гастрономії.

«Ukraine Rising» — це книга, яка відзначає найкраще в сучасній українській культурі через переконливі фотографії та проникливий текст. Книжка демонструє роботу найкращих креативників, знайомить з яскравими людьми, проєктами та інноваціями України», — йдеться в анотації.

У видавництві зазначають, що за останнє десятиліття Україна стала осередком сучасної творчості, а наші креативники поєднують традиційні ремесла, матеріали та естетику із сучасним світоглядом.

Книжка розповідає про українські модні бренди: Gunia Project, The Coat by Katya Silchenko, Bevza, Litkovska, KseniaSchnaider та J’amemme; архітектурні бренди: Faina, Makhno Studio, loft buro, balbek bureau та YOD Group; музикантів та музиканток: Alyona Alyona, Kalush Orchestra та Onuka; дует фотографів Synchrodogs; художників і художниць WAONE, Ангеліну Голембівську, Леся Панчишина й Олексія Чекаля та інших представників українського креативного простору.

«Ukraine Rising» вже отримала дистрибуцію по всьому світу й продається у таких великих мережах як Target і Fnac.

Проєкт реалізовано спільно з українською видавчинею Люсією Бондар (CP PUBLISHING), яка стала авторкою ідеї та упорядницею книжки.

Нагадаємо, що у 2022 році в Німеччині видали роман Валер’яна Підмогильного «Місто».

Читайте також: Українську книжку тріумфально видали за кордоном! А що з нею стається далі? 

Фото: Ukraine Rising

chytomo.com

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я