У Скадовську письменник-рашист заявив, що не віддасть Херсонщину

0

В окупованому Скадовську, де відносно все тихо, побували російські письменники-імперці герман садулаєв й ігорь бойков.

Член союзу російських спілок письменників і журналістів ігорь бойков, який багато друкувався у газетах правого спрямування, похвалився на зустрічі з читачами, що Донецьку область уперше відвідав ще у березні 2014 року. Відтоді постійно пише репортажі і статті для російських газет. Книжок про війну, розв’язану його країною, сказав, ще не написав, але за кілька років напише. Якщо у в’язницю, звісно, не потрапить.

Його колега-рашист герман садулаєв (на фото) просторікував, за визначенням окупаційної адміністрації Скадовського району, на «навкололітературні і загальнополітичні теми». Стосовно останніх сказав: «Ми, звичайно, могли б жити у мирі з Україною, якби Україна не встала у таку завідомо ворожу позицію, якби вона не стала антиросією, якби не стала випалювати все російське» і «У тій історичній ситуації, яка склалась, це було неминуче — ми мали повернути свої землі, повернути собі своїх людей».

Далі російський фашист розповів лише йому відому «таємницю» про «західних ворогів», які «готують «Мінськ-3». Мовляв, росії пропонують залишити Донецьку, Луганську області і Крим (їх, буцімто, ніхто не визнає російськими, але і нападати не буде), а Херсонщину і Запоріжжя агресор має повернути Україні. «Це не допустимо», — резюмував рашист. Хоча брехати про те, що Україна торгуватиме своїми територіями, ще недопустиміше.

Богдан СТРАЖАК, newdayua.net

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я