У США видадуть збірку репортажів «77 днів лютого»

0

У США у форматі електронної та авдіокнижки вийде англійський переклад збірки репортажів «77 днів лютого».  Про це повідомили на сайті видавництва «Лабораторія».

Видання опублікує американська компанія Scribd Originals.

У «77 днів лютого» увійшли репортажі, написані журналістками українського видання Reporters у період між 23 лютого і 9 травня — двома символічними датами в російській мілітарній ідеології.

«Вторгнення російських військ в Україну зупинило лік днів і відкинуло українців у міжчасся, де досі триває лютий — місяць початку великої війни. У цьому міжчассі і в цих відвертих історіях є біль, страх, ненависть, подекуди відчай. Та головне — надія. Це оголений нерв і чесний голос нової української дійсності, який журналістки і авторки Reporters зафіксували із перших уст», — ідеться в описі до книжки.

«77 днів лютого» буде доступна з 12 липня ексклюзивно на Scribd. Авдіокнигу озвучує Едоардо Баллеріні, лавреат премії «Оді» 2019 року в номінації «Найкращий чоловічий голос» та номінант на премію «Оді» 2022 року. Книжка отримає широке розповсюдження завдяки видавничому партнерству з журналом Scribd Reporters Magazine після закінчення ексклюзивного періоду.

Нагадаємо, у США вийшов друком «Щоденник війни» Євгенії Бєлорусець та книжка «Російсько-українська війна. Повернення історії» Сергія Плохія.

chytomo.com

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я