У Театрі на лівому березі почалася робота над виставою «Син» за п’єсою Зеллера

0

У Київському академічному театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра почалася робота над виставою «Син» за однойменною п’єсою Флоріана Зеллера, яка стане першою постановкою цієї п’єси в українському театрі.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Ми зараз живемо в такому складному психологічному фоні, сподіваюся, що вистава «Син» стане гарним приводом та мотивацією потурбуватися про себе та про близьких», — сказала режисерка майбутньої вистави Яна Безсмертна.

Як зазначили в театрі, прем’єра запланована на початок березня.

За словами режисерки, для неї надзавданням в цій історії є робота з проблемою несприйняття соціумом будь-яких слабких позицій людини — як то заборона на страх, заборона на моральну слабкість, заборона на біль.

«Син» — другий текст із зіркової трилогії французького письменника, драматурга, сценариста та режисера, лауреата премії «Оскар» та BAFTA Флоріана Зеллера у перекладі Івана Рябчия (перший текст — вистава «Батько» у постановці Стаса Жиркова з успіхом йде на сцені цього ж театру).

Для режисерки Яни Безсмертної це буде вже друга постановка в Театрі на лівому березі — перша її вистава «Чорний дрізд».

У виставі «Син» гратимуть: Олег Гоцуляк, Максим Рягін, Андрій Мостренко, Костянтин Корецький, Світлана Орліченко, Наталія Корецька, Ірина Ткаченко, Катерина Качан, Антон Вахліовський, Антон Височанський.

Фото із сайту opentheatre.net

ukrinform.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я