У Житомирі репрезентували номер журналу «Світло спілкування»

0

05 червня 2021 року в Обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олега Ольжича відбулася репрезентація журналу «Світло спілкування». Це є найкращим подарунком на 86 річницю з дня народження видатному письменнику Євгену Концевичу. Про це повідомляє 0412.ua.

І хоча Євгена Васильовича вже більше десяти років із нами немає, він назавжди залишається душею журналу.

На заході були присутні досвідчені літератори, науковці, митці, а також молоді таланти Житомирщини, студенти, учні. За вісімнадцять років свого існування журнал «Світло спілкування» зосередив навколо себе сотні шанувальників і читачів як в Україні, так і далеко за її межами. Напевне, тому, що твердо тримає високу духовну планку, яка була встановлена ще на початку створення видання. Це є праця головного редактора Григорія Цимбалюка, до того ж усі ці роки на громадських засадах, тобто без оплати, на голому ентузіазмі.

Ось що говорив про журнал Євген Концевич: «… І треба віддати належне їм,(творцям журналу) — і постановкою проблем та питань, і ретельно дібраними аргументацією та текстами — від Святого Письма до власних літературних творів — автори схиляють того читача, що бере в руки “Світло спілкування”, до глибокого розмислу над життям і найголовніше — читач має собі щирого співбесідника, який налаштовує і його на щиру увагу. А що ж може бути коштовніше за щире людське спілкування? Та ще й у наш такий нещирий час!».

«Дякуємо всім, хто так чи інакше долучається до видання!», — зазначають творці журналу.

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я