Виходить у світ поетична збірка Марії Морозенко «Храм душі»

0

Про це письменниця і голова Київської письменницької організації Марія Морозенко повідомила на своїй сторінці у фейсбуку.

«Цю збірку давно хотіли мої близькі, та й ті друзі, хто читає мене тут. Найрідніші картали, чому ніяк не займусь своєю книжкою. Рік за роком відкладала на потім.

І от я нарешті прийшла до своєї нової поетичної збірки. Прийшла тієї ночі, коли впали неподалік нашого будинку уламки ракети. Вперше тоді я замислилась: «А коли раптом все? Завтра може вже й не настати. І що тоді твої думки, слова? Твій нерозбірливий почерк не дасть змоги прочитати рукописи хоча б комусь. А тобі так важливо сказати ще за власного життя головне. Бути почутою».

Із думок про світ, нас у світі — різних і таких часом схожих (хоча кожен усе-таки особливий, унікальний), із моїх зрілих почуттів до людей і світу поставала ось ця збірка «Храм душі».

Маю надію, що ви читатимете її. Хто зможе придбати, буду вдячна, адже частину коштів спрямую для хлопців у госпіталі. Ви знаєте, як це важливо для нас усіх — триматися одне одного.

Насамкінець, висловлюю вдячність художниці Тані Золотухіній та письменнику і видавцю Олегу Федорову. Без вас цієї ошатної книги сьогодні ще не було б. Спасибі!», – йдеться у повідомленні.

Замовити книжку можна у самої письменниці.

Пресслужба НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я