Володимир Карплюк подарував книги для бібліотеки ірпінського ліцею

0

Лідер партії “Нові Обличчя”, голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк сьогодні, в Міжнародний день дарування книг, подарував підбірку літератури для бібліотеки Ірпінського ліцею інноваційних технологій. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуку:

«Сьогодні, у Міжнародний день дарування книг, завітав до Ірпінського ліцею інноваційних технологій ІЛІТ та подарував підбірку літератури для бібліотеки ліцею. Ще одну підбірку книг я передав від свого сина Максима, який є випускником ІЛІТ.

Раніше в ліцеї не було своєї бібліотеки, але учні та колектив із цих двох підбірок вирішили розпочати формування найбільшої на Київщині шкільної бібліотеки англійською, іспанською, німецькою та польською мовами. І у цій світовій колекції, звісно, на першому місці будуть шедеври української прози та поезії. Адже Ірпінь – столиця української літератури: тут вручається найбільша в Україні за розміром фінансування Літературна премія Ірпеня, відкрито Парк письменників, Площу Творчого Духу, пам’ятник Автору, дерев’яну скульптуру Читача, книжковий мурал, проходять презентації книг та видають книги творів про Ірпінь.

Книжковим подарунком я подякував колективу ІЛІТ, який зайняв перше місце за результатом міського етапу олімпіад, а учні ліцею отримали перші місця з інформатики на обласному рівні.

Я звертаюся до всіх, хто читає мій пост, із проханням передати декілька книг до ІЛІТ – разом ми впораємося з ідеєю зробити найкращу міжнародну бібліотеку на Київщині.

Щоб передати книгу до Ірпінського ліцею інноваційних технологій, звертайтеся до директорки ІЛІТ Марії Гостін +380934869833 (+ всі види меседжерів).

І завжди пам’ятайте класну цитату Біла Гейтса: “У моїх дітей, звичайно, буде комп’ютер. Але спочатку вони отримають книги”».

litgazeta.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я