Всеукраїнська премія «Перша ластівка» запрошує на урочисте нагородження

0

5 лютого о 18:00 відбудеться урочиста онлайн-зустріч із номінантами, журі, партнерами та всіма охочими, присвячена підбиттю підсумків та нагородженню переможців Всеукраїнської літературної премії від Кабінету молодого автора НСПУ та Українського виробника рослинної доглядової косметики «Vesna» «Перша ластівка».

Журі конкурсу проаналізували короткий список творів кандидатів на премію і визначили цьогорічних переможців та володарів спецвідзнак. Мета премії «Перша ластівка» — промоція творчості українських письменників, які лише входять у сучасний літературний процес. Участь беруть автори без вікових і територіальних обмежень. Номінуються лише перші та єдині на момент проведення конкурсу видані книжки поетів, прозаїків, драматургів і публіцистів.

Партнерами премії стали: ГО «Творча еліта України», Асоціація українських редакторів, всеукраїнський журнал «Бористен», Дніпропетровська обласна організація НСПУ, літературна агенція «Luna», творча спільнота «VivArt», креативна агенція «Баляндраси».

Переможці отримають грошові винагороди від співорганізатора Українського виробника рослинної доглядової косметики «Vesna», а володарі спецвідзнак — подарунки від партнерів і дипломи.

Нагадаємо, всього на конкурс надійшло майже сорок книжок, і значна частина дебютантів заявили про себе впевнено і яскраво. На розгляд журі потрапили пригодницькі романи, новели, збірки оповідань, п’єси (більшість із яких уже навіть реалізовані на сцені), поезії, вірші та проза для дітей, публіцистика, містичні повісті та ін. Переважна більшість книжок прекрасно зверстані, гарно проілюстровані, якісно видані (деякі з них — відразу у відомих видавництвах), а також продаються у книгарнях.

Щоб потрапити на зустріч, необхідно зареєструватися, надіславши запит на електронну пошту: berkam29@gmail.com.

Юлія Бережко-Камінська,
секретар НСПУ по роботі з молодими авторами

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я