Як завоювати довіру читача: LMF проведе онлайн-дискусію з протидії дезінформації

0

Організатори Львівського медіафоруму дискутуватимуть онлайн про дезінформацію та про те, як навчитись їй протидіяти. У неділю, 7 листопада, відбудеться онлайн-подія «LMF Talks: Мережі медіа vs мережі дезінформаторів ».

Під час дискусій учасники обговорять власне проблеми виникнення та поширення дезінформації, а також патерни споживання контенту пересічними громадянами. Ще однією темою для обговорення стане формування довіри аудиторії до медійних ресурсів.

Ключовим питанням, відповідь на яке шукатимуть учасники LMF Talks, стане пошук інструментів протидії деструктивним наративам, які поширюються як в глобальному масштабі, так і в Україні зокрема.

Онлайн-трансляція події буде доступною на сторінці Lviv Media Forum. Початок трансляції о 10:00.

Детальнішу програму та спікерів організатори обіцяють анонсувати згодом.

Подію організовано в межах проєкту “Західноукраїнська медіамережа з протидії дезінформації”, який реалізовується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID Ukraine – USAID Україна), у партнерстві з UNICEF Ukraine та The Institute for Central European Strategy.

Варто нагадати, що у серпні громадська організація “Львівський Медіафорум” у співпраці з чотирма редакціями запустили проєкт західноукраїнської медіамережі з протидії дезінформації. Новостворена мережа має за мету посилити регіональні ЗМІ у боротьбі з дезінформацією та фейками і налагодити контакт між редакціями регіонів. Учасниками Західноукраїнської медіамережі стали: агенція «Курс» з Івано-Франківська, «Шпальта» з Чернівців, zaxid.net зі Львова та «Varosh» з Ужгорода.

Джерело: InfoPost.Media

Фото: delhir.info

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я