9 листопада в Національному музеї літератури України відбудеться зустріч малих і дорослих читачів із письменником Павлом Кущем

0

Нинішнє літо також, як і завжди, промайнуло зі швидкістю цієї найтеплішої пори року. Так само нітрохи не нагадує черепахову ходу поширення трикнижжя письменника Павла Куща «Зі швидкістю літа» для дітей середнього шкільного віку, що побачило світ у видавництві «Друкарський дім Олега Федорова» навесні цього року. А восени, коли закономірно підраховують курчат та інші певні врожаї, є резон підсумувати попередні підсумки цього цікавого творчого і волонтерського проєкту: виручені за продаж книжок кошти перераховуються на потреби ЗСУ.

Як пишуться і реалізовуються у важку пору воєнного лихоліття веселі повісті та оповідання для дітей? Хто став співавторами цього проєкту? Які найчастіше надходять відгуки автору від читачів? Як відреагували безпосередньо захисники України, які отримали ще й таку моральну та фінансову підтримку? Над якими творами зараз працює письменник? Чи правда, що для дітей треба писати так само гарно, як і для дорослих, однак іще краще?..

Цікаво? Тоді готуйте ще й свої запитання і приходьте на зустріч з автором, яка відбудеться 9 листопада о 10-й ранку в Національному музеї літератури України. Всі присутні, юні та старші читачі, також отримають нагоду придбати книжки з автографом автора і зробити свій посильний внесок у спільну і найважливішу зараз справу зміцнення оборони та визволення України від здичавілої рашистської орди.

nspu.com.ua     

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я