Дідусю з Франківська допомогли видати вірші — перший тираж збірки розлетівся в мережі

0

В Івано-Франківську небайдужі допомогли втілити у життя мрію Ігоря Вахновського. Чоловік усе життя хотів видати збірку власних віршів. Перший тираж поетичної збірки розлетівся в мережі Інстаграм.

Усе почалося з того, що музикантка Віта Грицяк, чекаючи на концерт у місті, познайомилася з дідусем, який на вулиці декламував свої вірші. Вони вразили дівчину, вона вирішила записати це на відео та поділилася ним в інстаграмі.

Познайомившись із дівчиною, чоловік розповів, що все життя мріяв опублікувати власну збірку, але, на жаль, редакції та видавництва відмовляли йому. Тому він покинув цю справу і просто читав свої вірші людям із пам’яті.

Дідусю з Франківська допомогли видати вірші - перший тираж збірки розлетівся в мережі 1

Підписники Віти Грицяк оцінили вірші дідуся, тож дівчина вирішила допомогти йому втілити мрію – видати поезії. Так з’явилася збірка “Муза”.

Автор Ігор Вахновський телефоном продиктував свої вірші Віті Грицяк, а вона запустила справу далі.

У збірці за QR-кодом можна знайти музику, під яку поет пропонує читати його вірші.

За лічені дні перший тираж “Музи” розкупили – люди придбали 700 примірників дебютної збірки Ігоря Вахновського. Зараз готується другий тираж.

Пан Ігор поділився, що радіє: після того як у мережі почали набирати популярності відео з віршами, його почали впізнавати на вулицях. А чат з назвою “Підтримка дідуся-поета” нараховує уже понад 550 учасників, розповів 24 Канал.

kurs.if.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я