У Кременці Ірина Котлярська-Фесюк презентувала свою збірку поезії “Спасибі за джаз”

0

Зустріч поетеси з поціновувачами її творчості відбулась у музеї Юліуша Словацького. Ірина Котлярська-Фесюк презентувала книгу «Спасибі за джаз». Через карантинні обмеження все вийшло спонтанно, але цікаво та творчо. Вірші, квіти, вітання та розповіді про найважливіше у житті та творчості. Про це повідомляє kremenets.city.

Нагадаємо, що Ірина тепер мешкає у Кракові, працює у Ягеллонському університеті. Виховує двох синочків. Творчість поєднує з навчанням та хобі. Тісно спілкується з українською діаспорою у Кракові, співає у хорі. Перша презентація книги мисткині відбулась у Кракові.

Після зустрічі в Кременці Ірина подякувала людям, котрі її підтримали.

“Бувають дні і події, сплановані до дрібниць, у які потім усе йде шкереберть. А бувають дні, коли щось відбувається трішки сплановано, трішки несподівано, а виходить – особливо. Саме такою була вчорашня презентація моєї збірочки «Спасибі за джаз». Презентувати книжку в місті, де народилася і яке як спогад несу у собі – особливо трепетно і радісно.

Я неймовірно вдячна колективу музею Ю. Словацького, а особливо – пані Тамарі Сеніній за гостинність, добрі слова і несподівану згадку моєї дитячої творчості, пані Людмилі Охоцькій за організацію і дуже цікавий діалог та пану Руслану – за вишукування вдалих кадрів та фільмування.

А ще – я вдячна всім моїм знайомим і до вчора незнайомим, хто завітав на презентацію, за родинну атмосферу, за подарунки – барвисті, квіткові й не менш барвисті та поетичні. А ще – за Ваші очі. Це неймовірне відчуття, коли бачиш Ваші очі, «вслухані» (так-так, саме вслухані) у вірш. Ви – надихаєте і спонукаєте до нових ідей.

Як народжувалася поезія ми розповідали тут.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я