Літературне життя триває!

0

14-го травня в залі літературної слави Львівської обласної організації НСПУ відбулася неординарна подія – перша в серії започаткованого нового проєкту  Спілки під назвою «Золочівський літературний десант».

Це, власне, своєрідний творчий звіт письменницького осередку Золочівщини, що на Львівщині, де живуть і творчо працюють члени Національної спілки письменників України Ольга Кіс, Катерина Тихонова, Володимир Дідула,  Валентина Лотоцька та Ілларій Ляхович. Свої поезії з нової поетичної збірки прочитала молода й талановита Ірина Білінська. З вітальними промовами виступили Леся Бернакевич, дитинство якої теж пов’язане з «краєм букових лісів» — Золочівщиною, Юлія Курташ-Карп та головна редакторка видавництва «Сполом», де видано більшість представлених книжок, Галина Капініс.

Модерував захід в.о. голови Львівської обласної організації НСПУ Олександр Дяк. Він зауважив, що письменницька організація після довготривалого ковід-карантину оживає  систематичними презентаційними  заходами, привітав авторів із новими творчими здобутками,  від імені Спілки вручив уродинникам і ювілярові  книжкові подарунки та висловив сподівання, що такий показовий приклад золочівчан невдовзі підхоплять письменницькі осередки і з інших районів нашої області.

Пресслужба Львівської обласної організації НСПУ   

Фото: Юрій Кархут

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я