Майстри слова презентували у Калуші свої поезії. Фоторепортаж

0

Нещодавно ми анонсували подію організовану в Музейно-виставковому центрі Калуської міської ради, на якій усі охочі зможуть послухати поезію. Як виявилось, її приурочили до Міжнародного дня поезії, який святкували 21 березня. Та ця маленька погрішність у часі не завадила майстрам слова все одно зібратися й представити свої творіння.

Ділиться Інформатор.

Читання почалися, як годиться, о 15:00, у Краєзнавчому музеї Калущини, що знаходиться за адресою: вулиця Шевченка, 9. Першим до слова став Олег Відливаний, директор музейно-виставкового центру. Він поділився важливістю таких подій та розповів, як виникла ідея.

“Я сподіваюся, що сьогоднішні учасники достойні й будуть гідно продовжувати традиції нашого поетичного краю. Бажаю й учасникам, і нашим гостям, які прийшли послухати поезію сьогодні, гарних і приємних вражень”, — перейняла вступне слово депутат Калуської міської ради Леся Кирилович.

Опісля поети ділилися своїми чуттєвими творіннями. Згадували й про війну, і про біль втрати. Але не обійшлося й без гумору та щирих та теплих віршів.

Для численних глядачів вірші читали: Анна Дідух-Сондей, Леся Ємець, Богдан Сімків, Розалін Боднарчук, Ангеліна Курилець та ін.

Остап Микитюк

kalush.informator.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я