Мережа «Район.in.ua» запустила видання про культуру на Волині, Рівненщині та Закарпатті

0

Мережа «Район.in.ua» 2 серпня 2021 року запустила на Волині, Рівненщині та Закарпатті інтернет-видання про культуру — «Район.Культура».

«Редакція медіа поставила собі за мету розкривати в інформаційному полі культурне середовище та розмаїття громад трьох регіонів. «Район.Культура» об’єднує шанувальників культурного продукту, митців, промотує культурні події, досліджує внесок вихідців зі свого регіону у розвиток національної культури. Видання покликане стати сервісним медіа для митців, інституцій, закладів культури, що є важливим у процесі комунікації з їхньою цільовою аудиторією», — розповіли в «Район.in.ua».

Головна редакторка видання — Іванна Антонюк.

«Наша місія – всеохопно висвітлювати культурне життя трьох областей та сприяти розвитку культури у громадах. Ми будемо розповідати про масштабні мистецькі проєкти, знайомитимемо з творчістю знаних місцевих митців та відкриватимемо читачам нові імена в культурній сфері. Тож запрошуємо до співпраці митців, організаторів культурних подій та представників культурних інституції», — розповіла вона.

Нагадаємо, мережа гіперлокальних видань «Район.in.ua» включає близько 30 сайтів, які працюють у Волинській, Рівненській, Закарпатській областях та сім тематичних проєктів: «Бізнес.Район», «Спорт на Районі», «Район.Медицина», «Район.Історія», «Район.Закордон», «Еко.Район».

Джерело: detector.media.

Фото: Район.Культура

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я