На благодійному вечорі рівняни зібрали понад 18 тисяч гривень для ЗСУ

0

Військовим хочуть придбати антидронову рушницю.

Поезія Андрія Пермякова та картини Анатолія Кичинського стали «родзинками» благодійного вечора української культури.

Захід відвідало чимало відомих у місті людей, зокрема, музикант Юрій Журавель та міський голова Олександр Третяк. Останній подякував митцям та організаторам вечора у фейсбуці:  — Щиро вдячний організаторам та літераторам за запрошення на благодійний вечір “Повторення непройденого”. Разом із нашим рівненським поетом Андрієм Пермяковим свою поезію читав лауреат Шевченківської премії, вимушений переселенець із Херсона Анатолій Кичинський, який перебуває зараз у Рівному. Авторська поезія та душевна лірика вражають усіх присутніх. Радію, що саме так: з новими ідеями і змістом завершив робочий тиждень!

Як повідомила одна з організаторок заходу — рівненська депутатка та волонтерка Катерина Марчук, завдяки підтримці публіки вдалося зібрати 18 263 гривні.

 — Збір коштів, організований спільно з ДАР, був призначений для придбання генератора нашим захисникам, які зараз воюють на Сході! Дякую кожному, хто завітав та долучився до благодійності! Особлива подяка голові ОВА Віталію Ковалю, який подарував генератор та працівникам Рівненського обласного музично-драматичного театру, очільником якого є Володимир Петрів, які в понеділок передадуть 3 000 гривень. Усі зібрані кошти ми спрямуємо для придбання антидронової рушниці.

 До речі, сьогодні, 3 липня, рівненська обласна наукова бібліотека запрошує всіх відвідати благодійну художню виставку «Просто неба». Митці Рівненщини на підтримку ЗСУ. Триватиме вона чотири години — з 12.00 до 16-ої.

rivnepost.rv.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я