На Дніпропетровщині відбулася презентація книжок письменниці Олесі Омельченко

0


Презентація нових книжок поетки-ювілярки Олесі Омельченко відбулась на базі Солонянської публічної бібліотеки, що на Дніпропетровщині. Пані Олеся ознайомила учасників заходу зі своїми новими книжками – повістю «Стихія» і казкою для дітей «Таємниця новорічної ночі».

 
Присутні мали змогу оглянути виставку, присвячену багаторічним творчим здобуткам поетки, і дізнатись про вплив особистого життя на творчість Олександри Козлової (творчий псевдонім – Олеся Омельченко).
 
Щирі вітання від селищного голови Михайла Копейка з ювілеєм передала пані Олесі перший заступник селищного голови І.В. Грекова. А від селищної ради Ірина Вікторівна вручила Подяку за багаторічну творчу діяльність.
 
Довгих життєвих і творчих років побажали видатній землячці директори – Наталія Московка (Солонянська публічна бібліотека), Наталія Данильченко (Музей історії), Олена Фещенко (Центр дитячо-юнацької творчості).
 
Ілюстраторка книжки поезій для дітей «Скажи на мене зірочка» Надія Кузьменко розповіла про співпрацю з авторкою.
 
Присутні могли почути поезії не тільки в авторському виконанні, а й у виконанні онуки Олесі Омельченко – школярочки Маргарити.
 
Наостанок авторка запросила присутніх на презентацію ще двох нових книжок, які мають вийти друком незабаром.
 
Пресслужба ДОО НСПУ
 
 

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я