Національна спілка письменників України вітає всіх українців і українок із Днем Незалежності!

0

Нині Україна проходить найтяжче випробування, від якого залежить майбутнє нашої держави і доля кожного з нас.

На захист нашої Вітчизни – мужньо, згуртовано, плекаючи в серцях палку любов до України і ненависть до ворога – стали люди з життєвим досвідом і молодь, яка вступила в доросле життя!

Сила і міць української нації – в нашій єдності! Коли ми згуртовані, нас не залякати й не зламати!

Наша незламність і наполегливість у досягненні нашої споконвічної мети – побудови вільної, соборної і демократичної України, зруйнували матрицю нашого споконвічного ворога – росії. Ця війна підірвала назавжди підвалини російської державності, відтак хижа людиноненависницька імперія, побудована на крові і сльозах підкорених народів, руйнується на очах усього світу.

Ми знаємо, що ця жахлива війна, яка забрала вже тисячі життів наших громадян, скінчиться.

І ми – переможемо!

Ми відвоюємо всі наші території, окуповані ворогом. Ми відродимося знову, відбудуємо наші міста і села, посадимо нові сади й засіємо наші поля. Ми перетворимо ту жахну пустку, яку залишила після себе росія на нашій українській землі, в квітучу оазу.

Але ми не забудемо!

Ніколи не забудемо і не вибачимо росіянам цієї війни!

Ніколи!

Ніхто і ніколи не забуде численних смертей українських громадян, убитих рашистами тільки через те, що вони українці. Ніхто й ніколи не пробачить тортур і принижень, через які пройшли тисячі українців!

Україна стане потужною демократичної державою в колі європейських народів, а місце тоталітарної росії, отруєної фашистською пропагандою і лютою ненавистю до світу, – на задвірках цивілізації.

Ми дякуємо всім, хто у цей надскладний для нашої країни час поряд із нами. Це і представники світової культури, серед яких чимало знаних письменників, а також відомі політики, дипломати, військові. І найважливіше – нас підтримують мільйони громадян багатьох країн світу!

Дорогі наші українці, митці, письменники і письменниці! Ви виборюєте незалежність України і на полі бою, і у сфері інформаційного простору, а це – ще один важкий, виснажливий, відповідальний і дуже важливий фронт, який сприяє нашій Перемозі! Бо Слово – має потужну силу. Слово здатне деморалізувати ворога і Слово спроможне зцілювати й зміцнювати дух і віру в нашу Перемогу.

Переможемо! Відродимося! Зміцніємо! Загартуємося в цій біді, як криця! Щоб наша рідна Україна була непереможною, незламною, мужньою! Бо коли ми – разом, ми – незборимі!

Будьмо!

Слава воїнам ЗСУ!

Слава Україні!

Секретаріат Національної спілки письменників України

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я