Павло Кущ. Творча зустріч із дев’ятикласниками Покровська

0

У Навчально-виховному комплексі №1 Покровської міської ради на Донеччині в рамках всеукраїнської акції «Запитай письменника» відбулася творча зустріч прозаїка і поета Петра Гайворонського з дев’ятикласниками цього навчального закладу.

Під час цікавого і змістовного спілкування письменник не тільки читав власні вірші, а й немало розповідав про роботу над поетичними, прозовими та публіцистичними творами. Причому привернув увагу юних жителів міста не тільки до власних книг, а й допоміг ближче познайомитися з творчістю інших письменників Донеччини. Зокрема звернув увагу співрозмовників на життя і творчу діяльність колишнього голови Донецької обласної організації Національної спілки письменників України, відомого поета, лауреата премій імені Володимира Сосюри та імені Григорія Сковороди  Станіслава Жуковського, світла йому пам’ять…

Зрозуміло, Петро Гайворонський відповідав на низку різноманітних запитань від старшокласників, які довго не відпускали письменника, а ще запросили його на чергову творчу зустріч.

Петро Гайворонський, член НСПУ з 2015 року. Автор книг, серед яких «Барви агату», «Таїни землі», «Війна в Донбасі: скельця калейдоскопу» та інші.

На світлині: Петро Гайворонський на зустрічі зі старшокласниками   

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я