Підсумки конкурсу творів про англійську мову, запровадженого письменниками Січеславщини

0

Днями фінішував літературний конкурс малої прози про важливість вивчення англійської мови та складання міжнародних іспитів із визначення рівня її володіння серед школярів, що проводився під патронатом ДОО НСПУ.

Письменники Січеславщини долучилися до розгляду конкурсних робіт у якості членів журі та надали високу оцінку творчим доробкам окремих учасників. Приємно подивувала географія конкурсу, яка подарувала роботи здобувачів із різних областей України та кількість заявлених до розгляду робіт, що свідчить про актуальність поставленого питання серед молоді середнього та старшого шкільного віку.

У своїх роботах юні конкурсанти розповідали про свої мрії, вподобання та прагнення, про захоплення та важливість вивчення іноземної мови у їхньому житті. Напрацювання письменницького хисту, вдосконалення мовної культури є важливою передумовою у зростанні й формуванні юні.

Ініціатива Дніпропетровської обласної організації Національної спілки письменників була підтримана Центром зі складання міжнародних іспитів Level-Up, який привітав переможців цінними подарунками та можливістю для переможниці конкурсу –  Анастасії Ткаченко – безкоштовного складання іспиту відповідного рівня.

Юлія Купіч, Дніпро

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я