Письменницька мандрівка

0

Залишився приємний посмак після зустрічі з дітьми оздоровчого табору «Орлятко», що знаходиться у курортній зоні Рибаківки.  Це оздоровчий центр для дітей-сиріт і вихованців, позбавлених батьківського піклування зі шкіл-інтернатів області.

З нагоди святкування Дня Незалежності відбулася зустріч дітей із письменниками Миколаївщини. На зустріч прийшли учні молодших класів із різних районів та громад області – Первомайської, Южноукраїнської міських територіальних громад, Антонівської, Лисогірської, Володимирівської Софіївської сільських рад та ін.

До дитячих сердець знайшов шлях поет Олександр Поляков, який наповнив душі малюків джерельною поезією Тараса Шевченка, Дмитра Кременя, а також вони почули вірші Полякова в авторському виконанні.

Віра Марущак, голова Миколаївської ОО НСПУ, частий гість у цьому оздоровчому центрі, а також у школах-інтернатах міста та області. Тому не здивувалася, що її зустріли, як давню знайому. Уважно слухали вірші, розучували їх, слухали казки і впізнавали книжки за обкладинкою.

Було чудове спілкування з читачами, які з великою охотою розглядали малюнки книжок, фотографувалися з письменниками. А також  були розмови з давніми знайомими – викладачами шкіл-інтернатів. Це приємно так, як і конструктивність директора табору Олексія Могильова.

Віра Марущак, голова МОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я