Письменники Дніпропетровщини – в гостях у спортсменів-волейболістів

0

Під егідою Федерації волейболу Дніпропетровської області було проведено спортивні змагання, присвячені ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС. У змаганнях взяли участь десятки волейбольних команд різних вікових категорій майже з усіх міст і районів області.

Команди-переможниці, а також ті команди, що посіли другі й треті місця, зібралися 29 квітня у спортивному комплексі «Дніпровець» м. Кам’янського для отримання нагород. Модерував захід Іван Бабич, перший віце-президент Федерації волейболу Дніпропетровської області.

Вітали переможців і вручали нагороди та подарунки почесні гості: депутат обласної ради Михайло Кошляк; секретар Кам’янської міської ради Наталія Ктітарова.

У заході взяли участь ветерани-учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, громадські й спортивні активісти. Долучилися й письменники Дніпропетровщини.

Олена Федіна, письменниця й кандидат наук, лауреатка багатьох літературних премій, чуттєво й проникливо продекламувала поезії, присвячені ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС.

Євген Безус, член обласного правління Дніпропетровської обласної організації НСПУ, автор десятка прозових і поетичних книжок, привітав переможців спортивних змагань від імені письменників Січеславщини і передав у подарунок свої книги.

Захід відбувався на високій емоційно-патріотичній хвилі. Лунав Гімн України. Спортсмени-волейболісти, переможці змагань, серед яких були студенти і школярі, працівники різних галузей промисловості, підприємці й депутати та ветерани-ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС у своїх виступах висловлювали щиру впевненість в перемозі України над рашистськими загарбниками.

Детально про захід:

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я