Донорство і творчість – як їх розуміють на Дніпропетровщині

0

Як гадаєте, що спільного між донорською здачею крові та літературою?

Скажете, нічогісінько?

Ось і ні!

У м. Кам’янському Дніпропетровської області наші колеги разом із видавництвом «Дружко» завітали на творчий вечір, організований Кам’янською філією Всеукраїнського «Центру Служби Крові Біофарма Плазма». Виявляється, колектив цього закладу займається не лише медичною та науковою справою, а й підтримує творчий дух мешканців Кам’янського.

«Під час творчого вечора «Весна у душі», – розповідають членкині правління ДООНСПУ Марія Дружко та Євгенія Яворська, – ми спілкувалися з людьми, які системно відвідують «Біофарма Плазма», ділячись своєю плазмою та кров’ю, підтримуючи цим самим не тільки наших захисників і захисниць, а й постраждалих від російського терору мирних українців, а також людей з онкологією. Ми і собі піднімали донорам настрій, ділилися з ними нашою творчістю, розповідали про ювілейні події нашої письменницької організації».

До речі, серед наших колег також знайшлись охочі долучитися до донорської справи. Енергійна байкарка Олена Федіна розповіла про свій намір теж стати донором.

У подарунок від письменників донори отримали не тільки поезію та прозу, а й справжню бібліотеку свіжої української літератури. Адже спільно з видавництвом «Дружко» наші колеги подарували «Біофарма Плазма» цілий оберемок цікавих книжок місцевих авторів. І це тільки початок!

Пресслужба ДОО НСПУ, кам’янський осередок

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я