Письменники Донеччини подарували книжки захисникам Донбасу і всієї України

0

Донецькі письменники продовжують проводити творчі зустрічі з українськими бійцями військових частин, дислокованих на території прифронтової Донеччини.

Тим більш, що за вже п’ять років підлої гібридної війни ми переконалися: люди, які на передньому краю, захищають Донбас і всю Україну, потребують не тільки матеріальної допомоги – сучасної зброї, боєприпасів, амуніції чи продуктів харчування, а й допомоги і підтримки моральної у вигляді того ж художнього слова, яке також є зброєю. Днями автор цих рядків та колега із Маріуполя, член НСПУ, капітан 1-го рангу у відставці Євген Баль побували у кількох військових підрозділах, які несуть бойову службу у Приазов’ї.

Свої власні книжки та твори інших письменників ми в ході зустрічей подарували військовослужбовцям Маріупольського загону морської охорони державної прикордонної служби та бійцям десантно-штурмової частини. Також невеличку бібліотеку книг вдалося передати морякам екіпажу корабля ВМФ України «Донбас», який наприкінці минулого року зробив непростий перехід із Чорного моря до Азовського і пришвартувався у порту Маріуполя.

Павло КУЩ,

голова Донецької обласної організації НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я