Поет з Умані передав вірші для військових із Катеринопільщини

0

Уманський поет, викладач педуніверситету та музучилища Сергій Железняк через волонтерів Катеринопільщини передав збірку власних поезій «Про війну» для українських військових.

Відомо, що мистецтво допомагає жити. Допомагає воно і під час війни. Про це свідчать кліпи, які записують наші захисники, картини, які вони малюють, скульптури, які роблять. Навіть там, у горнилі боїв, душа прагне творчості. Гарна книга – це для багатьох підтримка. Тож сподіваємось, поезія Железняка стане такою підтримкою для наших сміливих оборонців.

«Війна показала, що творчі люди – це люди з покликанням та з щирою душею, – каже директорка Єрківської музичної школи Анна Гунченко. – Багато колег наразі займаються волонтерством та передають свій український дух своїм вихованцям. Сьогодні отримала безкоштовно збірки саме для військових, від чудового автора, які будуть передані особисто кожному захиснику для підняття позитивного духу. З дітками перечитали декілька і були в захваті. Автору бажаю творчості, позитиву, а нам всім – скорішої Перемоги».

Анна знає Железняка зі студентських лав. Захоплюється його творчістю та опирається на неї в роботі.

Україна тримає фронт, зокрема й поетичний, музичний.

Тетяна ІВАШКЕВИЧ

viche.ck.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я