«Польща – Україна: спільнота письменників»: виступить дитяча письменниця, перекладачка, промоторка української книжки за кордоном Міла Радченко

0

30 березня (четвер) о 19:00 за польським часом у Кракові, в рамках міжнародного літературного проєкту Спілки письменників Польщі (Stowarzyszenie Pisarzy Polskich Oddział Kraków) та Національної спілки письменників України («Кабінет молодого автора НСПУ») «Польща – Україна: спільнота письменників» відбудеться творча зустріч з українською дитячою письменницею, перекладачкою, промоторкою української книжки за кордоном Мілою Радченко.

Від 2015 року Міла разом із родиною мешкає в Польщі. Народження дітей надихнуло її на створення мандрівних адвент-календарів та видання дитячих книжок. Із початком повномасштабної війни Міла активно долучилися до волонтерської діяльності, ініціювала кілька важливих проєктів, що мають на меті підтримку української книги, її розповсюдження за кордоном.Міла також проводить двомовні інтеграційні заходи для дітей, авторські зустрічі та презентації.

Під час зустрічі в Stowarzyszenie Pisarzy Polskich Міла розповість про свій творчий шлях, місце української дитячої книжки за кордоном, роль літератури під час війни та плани щодо популяризації українського слова.Модератор зустрічі – куратор проєкту «Польща – Україна: спільнота письменників» поетеса Юлія Бережко-Камінська.

Долучитися до заходу можна й онлайн на сторінці Stowarzyszenie Pisarzy Polskich Oddział Kraków у фейсбуку за адресою: https://www.facebook.com/SPPKrakow.

litgazeta.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я