Сергій Мартинюк: «Маю честь бути Українцем»

0

«Маю честь бути Українцем» — під таким гаслом у вівторок, 28 травня, відбулась зустріч Сергія Мартинюка з прозаїками в Будинку письменників НСПУ. 

За словами пана Мартинюка, презентація пройшла дуже достойно. Письменник відповідав на запитання колег, дискутували про прозу і публіцистику, відсутність редакторів, справжню літературу, письменництво.

Василь Трубай зачитав оповідання «Велич оріянського степу» і побажав письменнику успіхів — писати надалі, брати участь в засіданнях прозаіків.

Полковник Кривобок В.І.: «Сергій Мартинюк мій друг. Його книжки читаються легко. Чим мені імпонує? Він справжній і він «не малюється». Він такий є».

Сергій Замелюхін: «У нього оригінальний хід думок в композиційній побудові і архитектурній специфіці творів. Вважаю, це щось нове в літературі. Це на зацікавлення занадто примхливого читача».

Підбив підсумок П. Засенко: «Література — це сенс життя. Письменник має вчитися все життя, вдосконалюватися і продовжувати писати. У Мартинюка є головне — це бажання і міцний стрижень Українця. Тож побажаємо йому творчих успіхів і тримати марку».

Наприкінці дійшли висновку: «Нас можна завоювати, але підкорити — ніколи».

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я