Шановні колеги! Вітаємо всіх вас із Всесвітнім днем письменника!

0

Другий рік поспіль ми відзначаємо всесвітнє свято митців пера в жахливих і жорстоких умовах російської агресії.

Муза кожного українського письменника тепер має обпалені крила, бо всі ми стали свідками божевільної війни, яку принесла на нашу благодатну землю росія, але той жахний біль, який розриває нашу душу, ми втілюємо в незнищенне слово, яке збережемо й передамо нащадкам як неоціненний досвід нашого самовідданого опору російським загарбникам.

Слово українського письменника завжди захищало духовні  рубежі  України, а тепер воно набуло й потужного символічного значення і стало як нержавка криця, як незгасний вогонь і незнищенна пам’ять!

Ганебна історія ненажерної росії – це тотальне знищення національної ідентичності, мови, культури, історії тих народів, які вона колись загарбала силою і перетворила на вічних покірних заляканих рабів, на німу худобу, яку тепер жене на влаштовану власноруч кровопролитну бойню.

Усі ми, українські митці, тепер перебуваємо на нашій духовній передовій і цілковито усвідомлюємо ту величезну відповідальність, яка лежить на всіх нас, тому наше святе завдання – залишатися мужніми, нескоримими, щоб вистояти у цій запеклій борні й навік подолати чорне зло, яке людською кров’ю затопило центр Європи.

Щиро дякуємо всім письменниками світу, світовій творчій еліті за ту важливу й вагому підтримку України в цей непростий відповідальний доленосний для неї час!

Скорботною молитвою згадуємо й тих письменників, які віддали своє життя за незалежність нашої країни. Вічна пам’ять вам, мужні лицарі Небесного війська! Допоки б’ються наші серця – ми пам’ятатимемо ваш звитяжний подвиг на благо нашої Батьківщини.

Наше слово – це нездоланна потужна зброя проти ворога, а всі ми тепер – як брили, з яких історія і час вибудовують незрушний мур нашого потужного спротиву!

Слава Україні!

Слава воїнам ЗСУ!

З Божим поміччю – до Перемоги! 

Секретаріат НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я