Січеславські письменники разом із ЗСУ

0

30-го липня, у суботу, відбувся урочистий ритуал складання Військової присяги на вірність українському народові випускниками кафедри військової підготовки Університету митної справи та фінансів.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв і всіх українців, які віддали своє життя за самостійність та незалежність нашої держави. Серед них є випускники та курсанти кафедри військової підготовки  університету: молодший лейтенант Роман Мєрков та курсант Семен Шикоряк, нагороджені  орденом «За мужність». Вони поклали своє життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні. Мати Героя – Галина Федорівна Шикоряк – була нагороджена відзнакою «Орден матері бійця».

На заході були присутні Фідель Сухоніс, голова Дніпропетровської обласної організації НСПУ та Сергій Тютюнник, голова Дніпропетровського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка.

Від імені січеславських письменників до присутніх зі словами вдячності звернувся голова ДОО НСПУ. Він  зазначив, що творчі сили  області, зокрема  письменники, в боргу перед нашими захисниками. До читачів мають «прийти» нові, талановиті художні твори, які оспівують і возвеличують героїчний подвиг  наших захисників в російської-українській війні.

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я