«Свою Україну любіть»: військові з різних куточків держави взяли участь у літературному конкурсі

0

У Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України відбулося нагородження переможців та номінантів традиційного патріотичного літературного конкурсу «Свою Україну любіть».

Про це повідомляє armyinform.com.ua.

Конкурс відбувається з 2017 року серед військовослужбовців Збройних Сил України, зокрема й тих, які виконують бойові завдання в районі ООС, та волонтерів. Цьогоріч журі ухвалило рішення нагородити всіх авторів віршів та прозових творів, які представили свої творчі роботи в найрізноманітніших жанрах.

Зокрема, дипломами та книжковою продукцією нагороджено командира окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського полковника Андрія Гнатова, курсанта Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут Максима Гаврилюка, курсантку Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба Анастасію Бойко, військовослужбовця Білоцерківського гарнізону Андрія Кириченка та бойову медикиню одного з підрозділів ЗСУ Ірину Турову. Автори мали можливість продекламувати рядки зі своїх патріотичних творів.

Нагадаємо, що конкурс організував Всеукраїнський благодійний культурно-науковий фонд Т. Г. Шевченка за сприяння Національної спілки письменників України, Департаменту соціального та гуманітарного забезпечення Міноборони та Головного управління морально-психологічного забезпечення ЗСУ. Також на заході було представлено книгу «Захалявна книжка захисника України».

Денис Бігун

Фото автора

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я