У Чернівцях презентували серію листівок із посвятами бійцям з Азовсталі

0

Презентація відбулася у Чернівецькій обласній бібліотеці для дітей.

Сталеві леви: у Чернівцях презентували серію листівок із посвятами бійцям з Азовсталі, які тримали оборону Маріуполя. Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Презентація відбулася у Чернівецькій обласній бібліотеці для дітей у рамках письменницько-бібліотечного марафону, організатором якого є Чернівецька обласна організація Національної спілки письменників України.

На захід завітали літератори, автори поезій-посвят, які ввійшли до даних листівок: поет, журналіст, голова Чернівецької обласної організації НСПУ Василь Джуран; поет Василь Васкан; поет і перекладач Віталій Демченко; поетеса Наталія Григорчук-Войтко. Василь Джуран розповів про задум і створення серії листівок та про авторів поезій.

Крім того, у бібліотеці презентували серію листівок до 60-річчя творчої діяльності поета, філософа, а також депутата Верховної Ради України, Надзвичайного і Повноважного Посла України і медика-науковця Георгія Ходоровського під назвою «Рапсод стежок нагірних Товтр».

Окрім обласної бібліотеки для дітей, учасниками марафону стали: Наукова бібліотека Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Чернівецька обласна універсальна наукова бібліотека імені Михайла Івасюка, бібліотека-філія №3 КБУ «Чернівецька ЦБС».

Перша серія листівок, створена у рамках проєкту, була присвячена 150-річчю з дня народження Лесі Українки у 2021 році.

Фото: facebook.com/oblrada.cv.ua

pogliad.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я