У Кропивницькому побачила світ книжка «Сороки далекого села»

0

У м. Кропивницький у видавництві «Імекс-ЛТД» вийшла незвичайна книжка під назвою «Сороки далекого села».

До неї ввійшли дві повісті та оповідання, написані в співавторстві. Автори – письменники, члени Кіровоградського обласного літературного об’єднання «Степ» ім. Віктора Погрібного. Серед них є й члени НСПУ, лауреати літературних премій, і журналісти, і філологи. Їх об’єднує любов до красного слова і якійсь юнацький азарт, пошуки нових форм роботи. Виявилося, що писати у співавторстві значно цікавіше. І веселіше.

Про що ж ця книжка?

Про Любов. А Любов – найважливіше, що може трапитися з вами. Або – не трапитися…

Усе в житті заради любові. Жінка намагається прикрасити себе, щоб бути бажаною. Чоловік прагне досягнути чогось, щоби бути коханим. Для кожного  уявлення про «досягнення» різні, але на дні їх – надія, що Вона прийде. Бо без Неї – не життя…

Шукає Любов молодий лікар у повісті «Сороки далекого села». Вона до нього не поспішає. І гарний, і розумний, але ж… Зустрічаються не ті. Іноді шлях до Любові пролягає від трагедії до фарсу, від реальності до містики.

Оповідання «Гілочки під оксамитом» – теж про Неї. Давня Любов не забувається. За провину перед Нею доля жорстоко карає. Але іноді може й змилостивитися.

«В вікно втікають пізній вечір з ніччю…» – щемлива поема про кохання довжиною в життя. Любов не вмирає – вона залишається у віддаленому куточку свідомості, і ні роки, ні відстані їй не перешкода…

Сподіваюся, ця книжка знайде шлях до серця читача, бо всі чутливі серця прагнуть Любові…

Ольга Полевіна, голова Кіровоградського обласного літературного об’єднання «Степ» ім. Віктора Погрібного

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я