У Луцьку стартували «Різдвяні зустрічі з письменниками»

0

З презентації творів волинських письменників Володимира Лиса і Надії Гуменюк розпочався цикл «Різдвяні зустрічі з письменниками» в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки, – розповіла Суспільному директорка Наталія Граніч.

Зі слів Надії Гуменюк, видавництво книги «Та, що ламає вітер» відкладали через повномасштабну війну. Вперше роман побачив світ у червні. Зараз перевидали втретє. Ця книга отримала Гранд Коронацію за минулий рік міжнародного літературного конкуру «Коронація слова».

У Луцьку стартували "Різдвяні зустрічі з письменниками"

Володимир Лис та Надія Гуменюк. Фото: Суспільне Луцьк

Трилогія «Вифлеєм» Володимира Лиса видана у Харкові. І це теж крок до нашої перемоги, – говорить письменник.

«Після того, як вийшла книжка, у друкарню, де видався «Вифлеєм» влучила ракета російська. Головне, попала у той палітурний цех, де все це виготовляється, але, на щастя, вдалося видати», – говорить Володимир Лис.

Наступна різдвяна зустріч із письменницею Ольгою Ляснюк запланована на 19 січня.

Довідково: Володимир Лис – літератор, журналіст, лауреат «Коронації слова», «Гранд-Коронації», а також Золотий письменник України-2016. Надія Гуменюк – українська поетеса, публіцистка та прозаїк. Володарка гран-прі Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» та всеукраїнських літературних премій.

Що відомо

  • Двоє волинських письменників у Луцьку презентували нові книги: прозу «Та, що ламає вітер» представила Надія Гуменюк, роман «Вифлеєм» – Володимир Лис.

Богдана Шевчук

suspilne.media

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я