Україна вручила першу «Відзнаку миру»

0

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров 24 травня вручив першу «Відзнаку миру» віцепрезиденту компанії Google Карану Бхатія.

Про це повідомив очільник відомства на своєму Telegram-каналі.

За його словами, це особлива нагорода, яку започаткував президент Володимир Зеленський для компаній та корпорацій, які пішли з російського ринку. А також для урядів та світових політиків, які найбільше підтримують Україну.

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров (ліворуч) вручає «Відзнаку миру» віцепрезиденту компанії Google Карану Бхатія, 24 травня 2022 року
Фото: FEDOROV / Telegram

Федоров наголошує, що внесок корпорації в майбутню перемогу України неоціненний. Google одним із перших приєднався до санкцій проти росії: закрили низку російських пропагандистських ЗМІ на YouTube, зупинили нові реєстрації у хмарних сервісах, Google Pay та функції монетизації для YouTube у росії.

Корпорація підтримала Україну й на кіберфронті, надавши інструменти захисту для облікових записів українців від кібератак. А їхні співробітники зробили мільйонні пожертвування та надали гранти на суму 45 мільйонів доларів.


hromadske.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я