Урочиста зустріч з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек відбулась у Дніпропетровській обласній універсальній науковій бібліотеці

0

Бібліотека в усі часи була центром єднання, центром зустрічей, центром знань та інформації. Бібліотека відіграє важливу роль у розвитку суспільства і має значення на багатьох рівнях, включаючи освіту, культуру, науку та соціальний прогрес. Тож не дарма сьогоднішній захід назвали «Бібліотека – територія єдності».

Зі словами подяки до бібліотеки завітала заступниця начальника управління з питань культури та спорту Дніпропетровської обласної ради Ірина Корчемаха, а також заступник директора Міжрегіонального вищого професійного училища з поліграфії та інформаційних технологій Станіслав Буравов, голова Дніпропетровської обласної організації Національної спілки письменників України, письменник, журналіст, дослідник, засновник літературно-мистецького, художнього та публіцистичного щомісячника «Бористен» Фідель Сухоніс та заступник голови ДОО НСПУ, письменниця Еліна Заржицька.

Голова ДОО НСПУ у своєму вітанні зазначив: «Для нас, письменників, найкоротший шлях до читача – саме через бібліотеку. Тому січеславським літераторам не байдужа їхня робота, плани на майбуття.  До честі працівників цього   закладу на чолі з директором Надією Тітовою,  вони змогли  перетворити свою установу в «територію  єдності» для інтелектуалів, патріотів, просто не байдужих дніпрян. Адже сучасна бібліотека – це набагато більше, аніж збереження книг та обслуговування  читачів. Найперше – це культурно-освітній заклад. Зі святом, працівники книгозбірні!».

Святковий концерт у подарунок присутнім лунав у виконанні студентів Дніпропетровського фахового мистецько-художнього коледжу.

Пресслужба ДОО НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я