Валентина Возна у книгарні «Сяйво» представить казки, які лікують

0

17 грудня о 17:30 у столичній книгарні «Сяйво книги» відбудеться вечір казкотерапії та презентація нової книжки психолога і дитячої письменниці Валентини Возної «Лисичка і Настя» (видавництво «Саміт-Книга»).

Чи може казка лікувати зранену душу? Надихнути шукати відповіді на складні життєві питання? А допомогти дитині зрозуміти причину власного болю і добрати слова, щоб про це розповісти?

Може. Казка — один із незамінних інструментів у практиці досвідченої психологині Валентини Возної, яка де б не була — в Україні, у Польщі чи Великій Британії — допомагала і продовжує допомагати родинам, котрі постраждали від війни і насильства, а також потребують вирішення складних життєвих ситуацій. Терапевтичні казки Валентини порушують найбільш актуальні проблеми, з якими до неї звертаються: самоідентифікації, нерозуміння в родині чи серед друзів, почуття самотності, пошуки свого призначення та ін.

Нова книжка Валентини «Лисичка і Настя» порушує таку складну для дитячої психіки проблему як розлучення батьків, почуття провини та відповідальності. Казка служить опорою як для батьків, які хочуть підтримати дитину в цей складний період, так і для самої дитини, котра свідомо чи несвідомо намагається знайти вихід своїм переживанням.

Валентина Возна — дитячий психолог-психотерапевт, засновниця і провідний спеціаліст психологічного центру в Україні, автор серії терапевтичних казок. Членкиня Української спілки психотерапевтів. Авторка книжок казок: «Привид онлайн», «Як Балетки пуантами стати мріяли», «Лисичка і Настя», «Містична історія: пригоди у Сорочинцях», «Країна, де живе той, кого не існує», «Сміливе черепашеня» та збірки поезій «Частинки серця квітами весни…».

Для створення образів авторка використовує 13-річний досвід роботи дітей віком від народження і до юнацтва. В основі її казок – професійні спостереження за розвитком дітей.

Модератор презентації: письменниця, секретар НСПУ по роботі з молодими авторами Юлія Бережко-Камінська.

Вхід вільний.

Адреса: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 6.

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я