Відбулось урочисте відкриття літературної кав’ярні «Еней»

0

Сьогодні, 25 квітня, о 14:00 відбулось урочисте відкриття літературної кав’ярні «Еней» в Будинку письменника Національної спілки письменників України на вулиці Банкова, 2.

З вітальним словом виступила заступник голови НСПУ Тетяна Фольварочна, вона наголосила, що літературна кав’ярня «Еней» за часів першого періоду свого існування і до закриття була важливим, майже сакральним місцем для письменників, там народжувались історії, сюжети, байки, і тому потреба у відкритті такого закладу визрівала довгий час. 

Слово взяла Ніна Шаварська, вона розповіла, як опікувалась відкриттям кав’ярні, і, після слів привітань та вдячності керівництву НСПУ та усім присутнім за підтримку ініціативи відкрити «Еней» вдруге, передала ключ своїй дочці — пані Ярині, яка відтепер буде гостинно зустрічати відвідувачів закладу.

Відео з відкриття можна подивитися за посиланням у фейсбуці: —https://www.facebook.com/yelia.nspu/videos/131144321313080/

Урочисте слово з нагоди відкриття закладу сказав і Олександ Мороз, на заході були також присутні письменники Віктор Женченко, Василь Довжик, працівники Будинку письменника та НСПУ, громадські діячі, гості. 

Прес-центр НСПУ

На фото — пані Ярина, Василь Довжик, Ніна Шаварська, Олександр Мороз, Віктор Женченко

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я