Вперше в цьому році в Залі літературної слави Львівської письменницької організації відбулася презентація

0

Троє авторів ознайомили спілчан зі своєю творчістю – з перспективою вступу до лав Національної спілки письменників України.
Галина Іванова, котра позаторік отримала спеціальну відзнаку Літературної премії імені Катерини Мандрик- Куйбіди в номінації «Молода надія» з Херсонщини і яка проживає у Львові в статусі тимчасово переміщеної особи, на відміну від колег, не змогла показати свою поетичну збірку. Перевозити українську книжку через блок-пости окупантів було ризиковано, і весь наклад залишився в окупованій Любимівці. Для колег вона прочитала декілька поезій — як давніших, так і сьогоднішніх.
Доцент Національного університету «Львівська політехніка», дипломант Міжнародного літературного конкурсу рукописів прози «Крилатий Лев» Ігор Гавдьо — в літературі давно. Заочно з ним багато хто знайомий, читали його психологічно-іронічну прозу. Але лишень недавно письменники отримали можливість познайомитися з цим прозаїком наочно. Через власну скромність він не поспішав до літературного товариства. А скромність, як кажуть, — сестра таланту… 
Творчість професора, доктора педагогічних наук Григорія Васяновича також давно знають у літературних і наукових колах. У поезіях, байках, літературознавчих дослідженнях та есеях він  висвітлює суспільно-політичні проблеми сучасного суспільства. Також славиться виконанням пісень Григорія Сковороди, зокрема «Всякому городу нрав і права».
Письменник Олесь Дяк як модератор дійства завершив презентацію словами: «Незважаючи на розмаїтість жанрів та різні творчі концепції, сьогоднішніх наших презентантів об’єднує те, що вони — цікаві й обдаровані особистості, яких не соромно рекомендувати до Спілки письменників».

Пресслужба Львівської обласної організації НСПУ

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я