Як памолодь входить до лав ДОО НСПУ

0

Як відомо, письменницька організація Дніпропетровщини вважається найстарішою поміж обласних осередків, адже була заснована у далекому 1934 році. Незважаючи на це, останнім часом до лав ДОО НСПУ почали долучатися юні та талановиті письменники. Так, нещодавно нашою колежанкою стала молода дніпровська поетка Сніжана Біла.

Натхненна і романтична Сніжана Біла пише вірші та пісні. З-під її пера вийшло дві поетичні збірки: «Міжнамилю» (2017) та «Цукор на дні» (2019). Вона є переможницею багатьох всеукраїнських та міжнародних літературних конкурсів, зокрема Міжнародної Слов’янської Поетичної Премії (2020 р.).

У серпні 2021 члени ДОО НСПУ на чолі з головою Фіделем Сухоносом радо привітали Сніжану Білу на її першому творчому вечері у званні членкині НСПУ. Захід відбувся у затишних стінах музею «Літературне Придніпров’я». Зі сцени прозвучали вже багатьом відомі твори молодої поетки.

Також Сніжана Біла поділилася з нами віршами з майбутньої збірки поезій «Прихисток вітру», яку планує презентувати восени на 28 Всеукраїнському Форумі видавців у Львові.

Модераторкою заходу стала письменниця, членкиня правління ДОО НСПУ, координаторка мистецького проєкту «VivArt» Марія Дружко. Крім членів ДОО НСПУ, підтримати Сніжану Білу прийшли її друзі по перу Наталі Жиліна-Жура, Олена Ляшенко та Яна Ловчинська. Під час заходу також лунала музика у виконанні солістки гурту «Puzzle Box» Анни Іви.

Творчий вечір талановитої памолоді видався ліричним і зворушливим завдяки дружній атмосфері та непересічній поезії Сніжани Білої. 

Пресслужба ДОО НСПУ  

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я