За сценарієм письменника з Чернігівщини знімають фільм

0

Про це повідомив із власної сторінки в соцмережі письменник, уродженець Ніжина Андрій Кокотюха.

Він зазначив, що «ще один сценарій поволі рухається. «Самум. Афганський вітер».

Як написав автор, це драма про людей, чия юність припала на чужу війну. І в дуже зрілому віці вони віддають борги та змушені вести свою. Проти тих, хто колись послав на чужу.

Вже готовий пілотний епізод. Режисер – Олег Туранський.

«Серед головних акторів – мій друг Олександр Мавріц. Маю надію, що продюсерський центр «ФорПост» рухатиме проєкт далі. Звісно, за моєї участі Працюємо», – написав Андрій Кокотюха.

Також, судячи з фото, в кадрі задіяні одна з найяскравіших акторок України Римма Зюбіна («Гніздо горлиці», «Памфір», «Я працюю на цвинтарі», «Смак свободи») та мало не найбільша зірка україномовного дубляжу (голос Віна Дизеля, Грута, Оптимуса Прайма, Бейна з Бетмана, Дідуся Свина тощо) Борис Георгієвський.

На сторінці продюсерської компанії – трохи більше інформації. Зокрема, For-Post International Producer Center повідомляє, що робота над проєктом «Самум. Афганський вітер» почалася у 2020-му.

Продюсер компанії Олександр Дріз запропонував письменнику Андрію Кокотюсі взяти участь у конкурсі PITCH UA 3 як сценарист. Проєкт розповідає про чотирьох українців, яких у молодості звела війна в Афганістані, а через кілька десятиліть знову об’єднала вже нинішня російсько-українська війна. Команді вдалося перемогти в конкурсі PITCH UA 3 та розпочати роботу. Наразі проєкт уже на стадії постпродакшну.

cheline.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я