Держкомтелерадіо закликає видавництва передавати книги для дітей до пунктів гуманітарної допомоги західної України

0

Державний комітет України з питань телебачення та радіомовлення (Держкомтелерадіо) закликає видавництва, на складах яких зберігається українська література, передавати її для дітей до пунктів гуманітарної допомоги західної України.

«Держкомтелерадіо спільно з Офісом президента України розпочинає акцію із забезпечення дітей, які були змушені переселитися, рятуючись від російських агресорів, підручниками, навчальними посібниками, художньою літературою», — йдеться у повідомленні пресслужби відомства.

Зазначається, що наразі із західних областей до інших регіонів України, що постраждали від агресії, прямують вантажні автомобілі з гуманітарною допомогою, і на зворотному шляху цей транспорт міг би забирати книги та перевозити їх для подальшого поширення серед дітей у пунктах гуманітарної допомоги Львова, Ужгорода, Тернополя й інших міст західної України.

«Держкомтелерадіо закликає видавництва, на складах яких зберігається така література, долучитися до цієї акції. Нехай наші діти продовжують навчання», — йдеться у повідомленні.

ua.interfax.com.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я