Добірка аудіотворів українських письменників безкоштовно доступна на MEGOGO

0

Відтепер на міжнародному медіасервісі Megogo можна безкоштовно слухати антологію короткої української прози. До цієї серії увійшли 20 коротких оповідань і повістей відомих українських письменників – Лесі Українки, Володимира Винниченка, Ольги Кобилянської, Миколи Хвильового, Майка Йогансена, Наталі Кобринської, Віктора Домонтовича, Катрі Гриневичевої та інших представників українського літературного модернізму.

Над пропонованим слухачам аудіозаписом української прози працювала команда MEGOGO Audio, а журналістка й культурна менеджерка Богдана Неборак стала її упорядницею.

Менеджерка Megogo Audio Катерина Котвіцька розповіла, що роботу над проєктом команда завершила до війни, проте вирішила не відкладати й «презентувати його в ці темні часи».

«Зараз ми продовжуємо робити те, що вміємо найкраще – відкривати більше українського контенту для слухачів, зокрема й літературу в аудіоформаті. Цю антологію короткої української прози можна слухати безоплатно в усіх країнах світу», – підкреслила вона.

До озвучування творів були залучені актори театру ім. Франка Віталій Ажнов і Олександр Печериця, акторка театральної майстерні Рушковського і театру на Липках Анастасія Зюркалова, Марічка Штирбулова, Соломія Кирилова, Катерина Петрашова, а також німецький актор Nils Rovira-Munoz. Над звуковим оформленням і режисурою працювала студія «Гур-Гури».

Антологію української короткої прози можна послухати безкоштовно в додатку MEGOGO у розділі «Аудіо» на смартфонах на базі iOS та Android, а також в автомобілях з аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay.

nrada.gov.ua

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я