Юлія Бережко-Камінська зустрінеться з молоддю Дніпропетровщини

0

12–13 жовтня секретар НСПУ по роботі з молодими авторами Юлія Бережко-Камінська відвідає Дніпропетровщину, де відбудеться низка зустрічей із молоддю та місцевими письменниками.

Під час виступів на запрошення Дніпропетровського обласного осередку НСПУ (організатор – письменниця Марія Дружко) вона представить проєкти «Кабінету молодого автора», візьме участь у круглому столі, присвяченому поезії, зустрінеться з представниками організації «Просвіта» і познайомить із власною творчістю.

12 жовтня низка зустрічей пройде в місті Кам’янське, зокрема, зі студентами Кам’янського музичного коледжу, з учнями ліцею №13 та студентами медичного коледжу на базі юнацького відділу центральної міської бібліотеки. О 16:30 відбудеться круглий стіл «Поезія як життєве кредо і не тільки…», на який запрошені місцеві письменники і журналісти.

На 13 жовтня заплановане творче спілкування зі студентами Дніпровського архітектурного технікуму за підтримки Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова, виступ у Дніпропетровській обласній універсальній бібліотеці, зйомки передачі «Точка зору» на «ТВ Дніпро», круглий стіл «Як привернути увагу до молодого автора, який тільки починає свій шлях» (організатор – «Січеславська Просвіта»), і зустріч із молодими авторами та членами Дніпропетровського обласного осередку НСПУ.

Олександра Радова

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я