Миколаїв: нова книжка талановитої письменниці

0

У миколаївській Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького відбулася презентація книжки письменниці Аліни Росс «Любов народжується в мовчанні».

Про це пише golos.com.ua.

Аліна Кривенець (Росс) — письменниця, журналістка й телеведуча, інтернет-маркетолог та медіахудожниця. За фахом — магістр української філології, закінчила Київський Національний університет ім. Т.Г. Шевченка. Працювала журналістом на телеканалах «1+1», «Перший діловий». У 2016-му створила власний інтернет-проект про бізнес. У десять років Аліна отримала перемогу у Всеукраїнському конкурсі прозових творів. Українська романістка є авторкою чотирьох книжок, одна з яких  «The 2 Richards» посіла першу сходинку у ТОП-100 різдвяних романів «Amazon». Дві книжки письменниці перекладено англійською мовою.

Психологічний роман «Любов народжується в мовчанні» — про американсько-українську любов, яка не потребує зайвих слів, а також про Україну: її традиції та самобутню культуру. У затишній атмосфері літературного читання та приємного спілкування з письменницею присутні поринули у глибину щирих почуттів авторки. Адже все пережито та відчуто нею на власному досвіді. Присутні на презентації мали змогу придбати книжки Аліни Росс.

Олена ІВАШКО

Фото з відкритих джерел

Прокоментуєте?

ЗАЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Прокоментуйте!
Напишіть Ваше ім'я